Молитвы на богатство

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз

Молитвы на богатство

Сообщение автор Bagira в Вт Июн 30, 2015 10:54 pm

Молитва дабы во благах мира ущерба николе ведати. Обще до вся сих молитв ведати подобает на вси едино правило, суть таково: сии вси молитвы молвить предлежит по полунощи, аще во полунощь поделие кое творися засим же по конце, свещу воскову да не церьковну возжечь да на ея пламя и молвить вси молитвы, сколь ни есмь доколе час до восхождения солнечна не прейдёт, тако за един час до восхождения, сиесть до утрия завершить надлежит. Молитва же такова: да восславися царьствие князя мира сего, да испроврещися царьствие небесное. Да сокрушися святи со аггелы у престола вышняго. Да отворися враты небесныя церькви на адския дружины. Сему же веруяй и поклонися аз имя, сим глаголом свидетельствуюся да приемлет князь мира словеси сердцем творимыя, даждь же ми по глаголу вся сокровища мира. Даждь же ми, яко и малую толику от сия вся сокровища точию век нужды николе ведати, точию век скудости николе знати, точию век хлеб сладок вкушати, точию век во шелках драгих ходити. Век бы ми доволно бысть дабы среди людия во княжескых жить. Тако бысть бы ми по малой доле велие достояние. Яже явишася на ми власть сила и величие твоя. Яви же та чрез воиньство твоя, чрез дружину бесовску. А и бысть бы ми вси беси той благословлены словесим намножити, искати и оградити достояние моя. Те же княже, царьствие мира богом уступи да царьствие небесно стяжати. Те же княже, слава земна да ключи небесны. Во веки веков аминь.

Молитва дабы немыслен пребыток обрести.
восславися царьствие Князя мира сего. Да умножися число душ во службу приятых. Сократися сила рати божией на земли доднесь по веки. Ныне прими прошение от мя: направи серьдца сродственников да другов, да чуже прихождашася человек, устреми я помыслы силой своя, дабы наследи имение я. Дабы аще николе обрящеше та иных сродственники, да чуже людия не писати, а по вся имение по смерти ми прейде. Да к сему прошение, дабы кои те, Княже, ведомы пути благ земных кои несть на мысли, то вси бы ко порогу ми устремилися. То вся славе и силе твоея сопредельно. Те же, стяжати венец и славу, и силу, и власть сына божия, то на небеси и на земли. Во веки веков. Аминь.

Молитва дабы благоключимо бысть, чрез человек достояние днесь да нощь множити. Множися сила легионов бесовских, множися воиньство Князя мира. Возвышася Ад ко небеси. Укрепися во злате на земли людия серьдцами бесам сопричастныя. Утвердися власть Князя мира сего во серьдцах человеков на тысящи. Яко бысть сын божий и отрицася даров Диавола, и отрекшися хлебы, и рече возвышася: несть един хлеб пища человек. И то ныне испроврещися, яко людия гладны хлеба взыскаше и положи душу своя. Аз тако глагол сей малым гласом обращся до Князя мира сего: велией твоя силе поклоняюся по вся времяна служу и еси упование моя на милость ко служителем. Сия же упование еси: прихождаше бы милостию твоея ко порогу ми, человеки мнозии, бысть бы то человеки достояния великаго. Принесша бы ми сии человеки, злата до сребро много да во нужде николе оставиша. Вси бы бысть у мя промысел да велик по славе твоея. Во днесь да нощь по потребе. Те же, слава и венец небесный. Во веки веков аминь

Молитва втора дабы достояние в нище стяжать. Творися яко и перьва. Молитва же суть такова: да воздвигнися царьствие князя мира сего на вся земли и небеси по веки вечныя. Да отверзися церьковь небесна, яко церьковь земна пред силами воиньства Диавола и рати Бесовския. Да падет престол славы божией на небеси, яко церьковь божия пред властию Князя мира на земли. Яко бог еси податель благ небесных и жизни вечной, тако Диавол еси податель благ мира во житии земном. Дажь же ми ныне по доле моя и по прошению сему, Княже мира, аще ли возведет бог святих на степени величия духовнаго, тако же ти, не чаю оставлен бысть от милости твоя, кои же блага земныя. Кои же от нище во палаты, и от скудна к велией, и от скорьби к радости, и от глада к велми великой трапезе, и от нага к драгому одеянию, и от должна к подателю. Сия же вся властию Князя мира. Да множися слава, и победа, и власть. Во веки веков. Аминь.
Дабы богатьство приобресть. Сей обряд потребен, аще возжелаешь богатьство приобресть ни коим-то промыслом точию твердыим ведомыим делом, а ино хощеше наследи точию удобнее способ явися к богатьству, из сих о коих и помыслить несть причины. Тако посему сей обряд зело полезен, яко богату дабы преумножити достояние, тако и вовсе нищу дабы приобресть. Потребно же ради сего взя монету, сколь може крупну зело полезно коли серебряну, а не медну. Да с сим соизыти на перепутье на млад месяц да во полунощь. Засим на заходну сторонушку поклонитися земно да со таковы словесы: созываю да сокликаю дружину бесовску, а буде мене порученники ко князю мира всеа. А буде мене послухи во потребе моея, а внемлете по словеси древлему, а ищите князя мира всеа милости потребе тыя. Аз хощу богатьству приобщитися, аз хощу удела ина, аз хощу приобресть чесо труды мнозими вдаде, то по мале времяни бысть бы ми. Аз хощу богатьствы николе праведны, аз хощу сведати таины бесовскыя, аз хощу благ ради житии во богатьстве же умре, аз хощу нужды николе ведати до последи днесь да до последи часу. Сия же вся еси треба,а ради тыя душу полагаю, душу полагаю да кровию сокрепляю, (на руце шуйныя кровь отворити потребно дабы зем оросила да отворити-то на длани яже с внутре), кровию сокрепляю да монету емлему во дань кладу. А и бысть бы по словеси сим, веком же николе расторгнися. По веки вечныя аминь. тако слажено.
avatar
Bagira
Admin

Сообщения : 966
Дата регистрации : 2015-06-24

Посмотреть профиль http://cernajamagija.forumy2x2.com

Вернуться к началу Перейти вниз

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу


 
Права доступа к этому форуму:
Вы не можете отвечать на сообщения